Leveren in stijlen en panelen, geen punt voor Verheij - Weger!

09/09/2019

Op bovenstaande foto's is te zien dat de LBK in stijlen en panelen is aangeleverd en vervolgens is opgebouwd in de daardoor beschikbare ruimte.

 

U zult het vaker zijn tegengekomen. De toegangen in het pand zijn te klein om een luchtbehandelingskast in zijn geheel in de technische ruimte te brengen. De deuren, het trappenhuis, de lift, de hal, etc. zijn te smal en/of te laag. Of er staat een kolom in de weg, die niet mag of kan worden weggehaald. Deze situatie doet zich vaak voor in bestaande (monumentale) panden. Even een andere doorgang creëren is er niet bij want dat kan aardig wat kosten met zich meebrengen. Bovendien, als het een monumentaal pand betreft, krijgt men over het algemeen geen toestemming om iets (tijdelijk) te veranderen in het gebouw. De installateur moet roeien met de riemen die hij heeft want de luchtbehandelingskast moet er wel komen.

Wij kunnen u uit de brand helpen door de luchtbehandelingskast in stijlen en panelen te leveren. De delen worden geleverd op pallets en vervolgens wordt de luchtbehandelingskast opgebouwd in de daarvoor beschikbare ruimte. De Verheij – Weger luchtbehandelingskasten zijn modulair opgebouwd waardoor het eenvoudig is deze op locatie weer op te bouwen. Naast het voordeel van de modulaire opbouw, bieden onze luchtbehandelingskasten nog een voordeel. Wij kunnen de luchtbehandelingskasten op elke maat leveren, op de millimeter, dus bijvoorbeeld in delen met een afmeting, die wel door de beschikbare doorgang(en) kunnen. Dit kost niets meer en u bespaart de kosten van het aanleveren in stijlen en panelen en weer opbouwen. Bovendien biedt dit ook de mogelijkheid de luchtbehandelingskast zo te dimensioneren, dat deze precies in de ruimte past en daarmee de ter beschikking staande ruimte zo optimaal mogelijk benut kan worden.