Nieuws

Luchtbehandelingskast met geïntegreerde warmtepomp en complete regeling

       

 

Onlangs hebben wij bij Zorgverzekeraar DSW Schiedam een Verheij – Weger luchtbehandelingskast voor binnen opstelling met geïntegreerde warmtepomp en een compleet gemonteerde regeling mogen leveren en samenbouwen. De warmtepomp is na de samenbouw van de luchtbehandelingskast ingebouwd. De luchtbehandelingskast voorziet het kantoor van warme of koude lucht door middel van een change-over batterij, die wordt gevoed door de geïntegreerde warmtepomp.

Met de regeling kunnen de basisfuncties van de luchtbehandelingskast, zoals onder meer bedrijfstijden, inblaastemperaturen en luchthoeveelheden worden ingesteld. De regeling is voorzien van een vast bedienpaneel en optioneel van een afstandbedienpaneel waarop de bedrijfsstand kan worden ingesteld en storingen als filtervervuiling worden weergegeven. De regeling is voorzien van een BACnet module en de aansluitingen voor de circulatiepomp en het regelventiel zijn in de regelkast opgenomen. Tevens is in de regeling een bewaking opgenomen voor het waterniveau in de condens bak en een signaal voor de condens pomp.

Luchtbehandelingskasten op maat, uiterst geschikt voor bijvoorbeeld renovatieprojecten.

Aangezien wij niet met moduulmaten werken kunnen wij de luchtbehandelingskasten op elke maat leveren, op de millimeter, dus bijvoorbeeld in delen met een afmeting, die wel door een beschikbare doorgang(en) kunnen. Dit kost niets meer en u bespaart de kosten van het aanleveren in stijlen en panelen en weer opbouwen. Bovendien biedt dit ook de mogelijkheid de luchtbehandelingskast zo te dimensioneren, dat deze precies in de ruimte past en daarmee de ter beschikking staande ruimte zo optimaal mogelijk benut kan worden.

Pages